Bestill annen overnatting og camping i Kongsvingerregionen offline

Sanngrund

Sanngrund tilbyr servering, overnatting, aktiviteter og opplevelser i nærheten av Gardermoen og Oslo. Beliggenheten er vakker og unik! Gjestfriheten er stor og miljøet trivelig! 


Familiebedriften har i over 40 år drevet etter viktige prinsipper som inkluderer personlig engasjement for både tjenestene, maten og menneskene vi har ansvaret for. Dette gjenspeiler seg i hva vi tilbyr deg, enten i forbindelse med overnatting, i kafeteriaen, selskapslokalet eller som catering-kunde.

Opaker Gård

Velkommen til oss på Opaker hvor det ekte og lokale står i fokus. Vi søker hele veien å utøve bærekraft i praktisk handling, og skape lokale, ekte og bærekraftige opplevelser for deg som gjest.Her har sju generasjoner av samme familie ønsket gjester velkommen med samme gjestfrihet du opplever i dag. Velkommen til en smak av Opaker!

Vår rettesnor er FN´s bærekraftmål, og vi jobber etter filosofien:

«Vi har ikke arvet jorden av våre forfedre, vi låner den av våre barn.» 

Opaker Gård ligger på en liten høyde omkranset av skogkledde åser og evige Glomma troner. Ved foten av Finnskogen ble det her ryddet land under steinalderen, og her befinner du deg midt i matfatet.

Når du kommer til Opaker Gård for første gang blir du slått av roen. Det åpne kulturlandskapet rammes inn av skogen og elva.

Midt på tunet blir du varmt og hjertelig tatt i mot av vertskapet.

De som har vært her forteller det samme: Det er som å komme hjem. Lange tradisjoner til tross, her har naturen fortsatt førsteretten. Dette er ulven, bjørnen og elgens rike.

Finnskogstua

Finnskogstua ligger på en halvøy ved innsjøen Skasen på Finnskogen. Omgitt av vann og skog. Med flotte stier og skogsbilveier er
naturopplevelsene tilgjengelig. Her er det gode muligheter for personlig og faglig påfyll.

Møterommet i Finnskogstua har balkong med utsikt mot Skasen i vest. Høy standard og god atmosfære sikrer effektive arbeidsøkter.

Det er plass til 20 personer, og rommet innredes etter eget ønske. Møterommet har AV-utstyr, suround-anlegg, flipover, videokanon og stort lerret. Trådløst bredbånd gir tilgang til internet i alle rom.

Vi serverer kaffe og te, isvann, frukt og nøtter i møterommet.

Finnskogen Kro og Motell

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til Finnskogens hovedstad, Svullrya. Midt i skogen, med kanskje Norges reneste luft, vidstrakte skoger, rene elver og vann, finner du Finnskogen Kro og Motell.

Stedet har Norges største håndlaftede bygg i Sibirsk lerk. Hos oss kan du komme alene, med partner, med hund, eller hele vennegjengen. Stedet passer for bussgrupper, kurs og konferanse, familietreff og stevner selskaper.Med eller uten overnatting

Hos oss finner du det ekte, alt fra bygg til mat – og mange dyr finner du også.Alpakkaer, lamaer, villsauer, m.m. rusler fredelig omkring på anlegget.

Vi har stor overnattingskapasitet i hytter, motellrom, tårnsuite, samt ny fløy med «Troll-rom». Vi har også en flott lavvo i tre som rommer opptil ca 90 personer, et stort amfi med plass til ca 5-600, hyggelige uteplasser. Vi har badstue og badestamp (må bestilles på forhånd) Vi har også et fint uteareal, Finnskogparken, hvor det er danseplass- serveringssted m.m.Vi har et prisnivå som er meget konkurransedyktig – god personlig service og et personale som er kreative til å finne løsninger på kundenes ønsker.

Sigernessjøen Familiecamping

Velkommen til idylliske SIGERNESSJØEN FamilieCamping; "Sigernes"

Her er det mange muligheter til opplevelser og aktiviteter. Lett adkomst, rett ved Riksvei 2. Avstander: Kongsvinger 8 km, Skotterud 20 km, Charlottenberg 35 km, Arvika 70 km.

Lekeplass, badestrender, brygge og båtslipp. Gode fiskemuligheter for bl. a. gjedde, abbor. Sigernessjøen, Glomma og Finnskogen med mange småtjern. Populært område for turer i skogen uansett årstid.

Kongsvinger sentrum har også mye å by på: Kongsvinger Festning, Øvrebyen, Kvinnemuséet, svømmehall, bowlinghall, ishall og fotballhall. Flere shoppingsentre med kaféer og restauranter.

Dragonmoen Camping

Dragonmoen Camping ligger idyllisk til ved nordenden av innsjøen Møkeren.

Campingplassen ligger på en gammel  finnegård som ble grunnlagt på 1500-tallet.

Det er 1 kilometer til nærmeste hovedvei.

1,2 mil til nærmeste sted for dagligvarer, kafeteria og pizza. 3 mil til nærmeste by (Kongsvinger)

Vi har 110 helårsplasser og ca 30 gjesteplasser.

Det er tilgang til vaskemaskin i fellsanlegget. Vi har båtbrygge med plass til 38 båter.

Montebello Camping

Montebello Camping & Turistsenter er en familiedrevet campingplass med sjel og tradisjoner.

Campingen har vært drevet i familien siden 1983. Det er i dag andre generasjon Amundsen som driver Montebello og det har i alle år siden 83` vært familien Amundsen som har tatt i mot gjestene. Historisk har det vært drevet turisme her siden begynnelse av 70-tallet. Det hele startet med kjøp av tomten med to tilhørende hus, hvor det ene ble bygget om til en egen dagligvarebutikk som ga stor trafikk. I årene etter ble det reist hytter og campingen fikk sin begynnelse.

Området  ligger i naturskjønne omgivelser i Hedmark fylke, nærmere bestemt i Magnor og har riksgrensen til Sverige som nærmeste nabo.

Morokulien Camping

Morokulien camping er den siste campingplassen på norsk side, og ligger langs R2 ved grenseovergangen til Sverige ved Eda. Det er kort vei til Valfjellet alpintanlegg (vinterstid) som ligger på svensk side.

Fra Kongsvinger er det ca 4 mil til campingen. Følg R2 hele veien mot Sverige. Vi ligger på venstre side.Vår nærmeste nabo er Fredsmonumentet og Bensinstasjonen.

Det er kort vei til mange nye kjøpesentre som er bygd opp på svensk side av grensen.

Please reload